Isolatie van gebouwen: met oog voor detail

Isoleren van agro- en industriegebouwen

Vanwael maakt er een erezaak van om aan de wil van onze klanten te voldoen. Industriële gebouwen vereisen een specifieke techniciteit, gaande van het goed te isoleren van de kleine hoekjes tot de meterslange lichtstraten.

Ook het plaatsen van een plafond met isolatie op de hoogte die u wenst is voor ons een kunst. Verder kent de isolatie van topgevels voor ons geen geheimen meer. Recticel, Isomo, Shedisol: het is maar een greep uit de merken die wij gebruiken. Uiteraard naar de eisen van onze klanten en/of conform de huidige wetgeving.

Kwaliteit

Wij staan garant voor het zindelijk isoleren met een hele hoge afwerkingsgraad. Of het nu gaat om een loods van 50 m² of een loods van 6.000 m² voor kippen, varkens of aardappelen. Om deze panelen tot 12 m lang te plaatsen, gebruiken we hoogwerkers die naast elkaar kunnen werken.

De isolatie wordt door ons bevestigd aan een balk of keper door middel van een inoxschroef met daarop een pvc- of inoxvloot. In de nok van het gebouw wordt er een beton triplex geplaatst van 4 mm, zo'n 25 cm breed.  De randen langs de muur of wand worden afgewerkt met een lijntje silicone.

U zoekt een oplossing voor hemelwaterafvoer en/of isolatiewerken? Vanwael is uw partner voor kwaliteit.
Contacteer ons voor meer inlichtingen aangaande de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Back to Top