Plaatsen van afvoerbuizen in aluminium of pvc

 Vanwael bvba - AfvoerbuizenVoor het plaatsen van afvoerbuizen in Bellegem (Kortrijk) en omgeving kan Vanwael gebruikmaken van aluminium. Dankzij de diverse kleuren kunt u de afvoerbuis zo laten opgaan in de kleur van de gevel of net laten accentueren met een moderne tint.

In elkaar geschoven

Zo kunt u dus eindelijk afstappen van de traditionele zinken of koperen afvoerbuis aan uw gevel. De verschillende delen worden in elkaar geschoven en er komt helemaal geen laswerk aan te pas. De bijhorende bochten zijn konisch en schuiven dus in de afvoerbuis.

U kunt kiezen voor ronde of vierkante afvoerbuizen. De bevestigingsbeugels voor de afvoeren, zowel rond als vierkant, zijn openschroevende beugels die gegalvaniseerd en gepoederlakt worden in de kleur van de afvoerbuis.

Ook pvc-afvoeren

U kunt bij ons ook kiezen voor afvoerbuizen uit plastiek. De pvc-afvoeren worden het meest gebruikt bij de agro- en industriële gebouwen, minder bij woningen. Maar daar ligt de uiteindelijke keuze volledig bij u.

Doe een beroep op onze diensten

Voor het plaatsen van afvoerbuizen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Neem daarom vandaag nog contact op dakgoten en isolatie Vanwael in Bellegem (Kortrijk).