Gebouwen isoleren met oog voor detail

 Vanwael bvba - Isolatie-GebouwenU zoekt iemand die op een professionele manier industriële gebouwen kan isoleren in Bellegem (Kortrijk) en omgeving? Klop dan zeker eens aan bij Vanwael, waar wij er een erezaak van maken om aan de wil van onze klanten te voldoen.

Tot de kleine hoekjes

Het isoleren van industriële gebouwen vereist immers een specifieke techniciteit. Dat gaat dan van het goed te isoleren van de kleine hoekjes tot de meterslange lichtstraten. Uiteraard houden wij ook rekening met de huidige wetgeving.

Of het nu gaat om een loods van 50 m² of een loods van 6.000 m² voor kippen, varkens of aardappelen, u kunt op ons rekenen. Recticel, Isomo, Shedisol: het is maar een greep uit de merken die wij gebruiken.

Bevestigd aan balk of keper

De isolatie wordt bevestigd aan een balk of keper door een inoxschroef met daarop een pvc- of inoxvloot. In de nok van het gebouw wordt er een beton triplex geplaatst van 4 mm, zo'n 25 cm breed.  De randen langs de muur of wand worden afgewerkt met een lijntje silicone.

Vragen staat vrij

U zoekt een oplossing voor het isoleren van uw gebouwen? Dakgoten en isolatie Vanwael is uw gedroomde partner in Bellegem (Kortrijk) en omgeving. Contacteer