Pvc-binnenwanden om grote ruimtes onder te verdelen

Vanwael bvba - Pvc-BinnenwandenAls er een grote ruimte moet ingedeeld worden in kleinere compartimenten, dan zijn de pvc-binnenwanden in Bellegem (Kortrijk) van Vanwael zeker een goede oplossing. Dit alles wordt met de grootste zorg afgewerkt.

Deuren uit dezelfde materialen

Zowel wanden van 3 m hoog als topgevels van 7 m hoog behoren tot de mogelijkheden. Wij plaatsen deuren die uit hetzelfde materiaal gemaakt zijn en kunnen meteen ook de ophanging en isolatie voor onze rekening nemen.

Niet-dakdragende prefabbinnenwanden vervaardigd uit polipropyleen co-polymeer behoren ook tot ons assortiment. Voordeel is dat deze geen verouderingsverschijnselen en/of verkleuring vertonen, ze zijn niet toxisch en dus milieuvriendelijk.

Recycleerbaar

De wandpanelen zijn bestand tegen bijna alle scheikundige stoffen, schimmels, bacteriën en corrosie en zij zijn ook honderd procent recycleerbaar. Ook is er een hoge weerstand tegen inkerving, sleet en dynamische schokken en zijn ze geschikt voor hogedrukreiniging.

Neem contact op

Moeten er bij u pvc-binnenwanden geplaatst worden? Neem dan vandaag nog contact op met dakgoten en isolatie Vanwael in Bellegem (Kortrijk).